ഗൊറില്ല /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: പിള്ള, എൻ. എൻ. , 1918-1995
Format: Printed Book
Language:Malayalam
Published: എൻ.എൻ. പിള്ള, 1973.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00624nam a2200169Ia 4500
008 111205s1973 ii 000 d mal d
041 |a mal 
082 |a 852.26  
100 1 |a പിള്ള, എൻ. എൻ. ,  |d 1918-1995  |9 736730 
245 |a ഗൊറില്ല /  |c എൻ.എൻ. പിള്ള 
246 |a Gurilla 
260 |b എൻ.എൻ. പിള്ള,  |c 1973. 
300 |a 105pages. 
650 7 |2 fast  |9 1069244  |a Malayalam drama 
942 |c BK  |2 ddc 
999 |c 203407  |d 203407 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 852_260000000000000_GUR  |7 0  |9 225061  |a MAL  |b MAL  |c ST1  |d 2011-12-05  |g 2.00  |l 0  |o 852.26 GUR  |p MAL11885  |r 2011-12-05  |v 2.00  |w 2018-08-20  |y BK