മുകുന്ദന്റെ കഥകൾ /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: മുകുന്ദൻ, എം . 1943-
Format: Printed Book
Language:Malayalam
Published: തൃശൂർ : കറന്റ് ബുക്‌സ് , 1984.
കോട്ടയം : ഡി.സി.ബുക്‌സ് , 1982.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01076nam a2200205Ia 4500
008 111205s1982 ii 000 j mal d
041 |a mal 
082 |a 855.41 
100 1 |a മുകുന്ദൻ, എം .  |d 1943-  |9 1579534 
245 |a  മുകുന്ദന്റെ കഥകൾ /  |c എം. മുകുന്ദൻ  
246 |a Mukundante Kadhakal 
260 |b കറന്റ് ബുക്‌സ് ,   |a തൃശൂർ :   |c 1984. 
260 |b ഡി.സി.ബുക്‌സ് ,   |a കോട്ടയം :   |c 1982. 
300 |a 299 Pages 
653 |a  Malayalam Shortstories 
942 |c BK 
999 |c 205889  |d 205889 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 S_8R3  |7 0  |9 227686  |a MAL  |b MAL  |c SEC  |d 1994-11-16  |g 28.00  |j 127  |l 0  |o S8R3  |p MAL18830  |r 2015-04-13  |v 28.00  |w 2015-04-13  |y BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 855_410000000000000_MUK  |7 0  |9 227687  |a MAL  |b MAL  |c ST1  |d 1994-11-17  |g 54.00  |l 4  |o 855.41 MUK  |p MAL22759  |r 2021-04-16  |s 2020-03-10  |v 54.00  |w 2015-04-13  |y BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 S_8R4  |7 0  |9 229479  |a MAL  |b MAL  |c SEC  |d 1994-11-18  |g 28.00  |l 1  |o S8R4  |p MAL16980  |r 2014-10-30  |s 2014-07-15  |v 28.00  |w 2011-12-05  |y BK