കേരള കവിത 2003/

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: അയ്യപ്പപണിക്കർ,കെ 1930-2006 (Editor)
Format: Printed Book
Language:Malayalam
Published: എം.എം.ബഷീർ, 2003.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00701nam a2200169Ia 4500
008 1112 2003 iii 0p0p m ma mal
041 |a mal 
082 |a 851.808 
245 |a കേരള കവിത 2003/  |c edited by കെ. അയ്യപ്പപ്പണിക്കർ 
246 |a Keralakavitha 2003 
260 |b എം.എം.ബഷീർ,  |c 2003. 
300 |a 214pages. 
650 7 |2 fast  |9 1069289  |a Malayalam poetry 
700 1 |9 733602  |a അയ്യപ്പപണിക്കർ,കെ   |d 1930-2006  |e Editor 
942 |c BK 
999 |c 214345  |d 214345 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 851_808000000000000_AYY_K  |7 0  |9 236997  |a MAL  |b MAL  |c ST1  |d 2011-12-05  |g 70.00  |l 0  |o 851.808 AYY/K  |p MAL27477  |r 2011-12-05  |v 70.00  |w 2011-12-05  |y BK