കാഴ്‌ചക്കാരനും മറ്റു കഥകളും /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: മുകുന്ദൻ, എം . 1943-
Format: Printed Book
Language:Malayalam
Published: Calicut: CSPV, 2004.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00666nam a2200157Ia 4500
008 111205s2004 ii 000 j mal d
041 |a mal 
082 |a 855.41 
100 1 |a മുകുന്ദൻ, എം .  |d 1943-  |9 1579534 
245 |a കാഴ്‌ചക്കാരനും മറ്റു കഥകളും /  |c എം. മുകുന്ദൻ 
246 |a Kazhchakkaranum Mattu Kadhakalum 
260 |b CSPV,  |a Calicut:  |c 2004. 
653 |a Malayalam Shortstories 
942 |c BK 
999 |c 226242  |d 226242 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 855_410000000000000_KAZ  |7 0  |9 249665  |a MAL  |b MAL  |c ST1  |d 1994-11-18  |g 0.00  |l 1  |o 855.41 KAZ  |p MAL28842  |r 2014-07-11  |s 2014-06-30  |v 23.00  |w 2011-12-05  |y BK