താമരത്തൊപ്പി /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: ഉറൂബ് 1915-1979
Format: Printed Book
Language:Malayalam
Published: കോഴിക്കോട്: പൂർണ പബ്ലിക്കേഷൻസ് , 2004.
തൃശൂർ : കറന്റ് ബുക്‌സ് , 1969.
കോട്ടയം : ഡി.സി.ബുക്‌സ് , 1985.
കോഴിക്കോട്: 2008.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01583nam a2200277Ia 4500
008 111205s1969 ii 000 j mal d
041 |a mal 
082 |a 855.27 
100 0 |a ഉറൂബ്   |9 23543  |d 1915-1979 
245 |a താമരത്തൊപ്പി /  |c  ഉറൂബ്  
246 |a Thamara Thoppi 
260 |b പൂർണ പബ്ലിക്കേഷൻസ് ,   |a കോഴിക്കോട്:  |c 2004. 
260 |b കറന്റ് ബുക്‌സ് ,  |a  തൃശൂർ :   |c 1969. 
260 |b ഡി.സി.ബുക്‌സ് ,   |a കോട്ടയം :   |c 1985. 
260 |a കോഴിക്കോട്:  |b പൂർണ പബ്ലിക്കേഷൻസ് ,   |c 2008. 
300 |a 121 Pages 
300 |a 112 Pages 
300 |a 88 Pages 
653 |a Malayalam Shortstories 
942 |c BK 
999 |c 227455  |d 227455 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 855_270000000000000_THA  |7 0  |9 228207  |a MAL  |b MAL  |c ST1  |d 1972-10-18  |g 2.00  |l 0  |o 855.27 THA  |p MAL772  |r 2011-12-05  |v 2.00  |w 2011-12-05  |y BK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |7 0  |9 228848  |a MAL  |b MAL  |c ST1  |d 1972-10-18  |g 9.00  |j 127  |l 0  |p MAL21138  |r 2015-04-13  |v 9.00  |w 2015-04-13  |y BK  |k 1.00 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 S_8R3  |7 0  |9 228849  |a MAL  |b MAL  |c SEC  |d 1972-10-18  |g 9.00  |l 0  |o S8R3  |p MAL21297  |r 2011-12-05  |v 9.00  |w 2011-12-05  |y BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 855_270000000000000_THA  |7 0  |9 251134  |a MAL  |b MAL  |c ST1  |d 1972-10-18  |g 0.00  |l 0  |o 855.27 THA  |p MAL28957  |r 2011-12-05  |v 45.00  |w 2011-12-05  |y BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 855_270000000000000_THA  |7 0  |9 254978  |a MAL  |b MAL  |c ST1  |d 2012-05-18  |g 55.00  |l 1  |o 855.27 THA  |p MAL33768  |r 2013-03-11  |s 2013-02-27  |w 2012-05-18  |y BK