وليم شكسبير / All, well that ends well

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: وليم شكسبير / William Shakespeare
Format: Printed Book
Language:English
Published: دار تقوي 2018
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00522nam a22001457a 4500
008 200122b ||||| |||| 00| 0 eng d
999 |c 347863  |d 347863 
020 |a 6222010993125 
082 |a 812.9 
100 |a وليم شكسبير / William Shakespeare  
245 |a وليم شكسبير / All, well that ends well 
260 |b دار تقوي  |c 2018 
650 |a Play--shakespeare 
942 |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 812_900000000000000  |7 0  |9 400959  |a ARA  |b ARA  |c ST1  |d 2020-01-22  |i 11591  |l 0  |o 812.9  |p ARA11591  |r 2020-01-22  |w 2020-01-22  |y BK